Uitbreidingen & combinaties

Uitbreidingen & maatwerk


Onze tours kunnen uitgebreid en aangepast worden naar believen. Hieronder staan alvast enkele veel gevraagde wijzigingen en extra's. Scroll verder naar beneden om meer te lezen over de mogelijke combinaties met partners. U hebt een andere wens of vraag? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor!
 • Start/eind-locatie naar keuze
  Gratis indien op max 5km van het MAS, bv. het Centraal station of het Steenplein.

 • Uitbreiding van de tour
  Een stukje Waaslandhaven toevoegen aan de Rechteroever tour en vice versa: het kan! 
  Totale duur van de uitgebreide tour: 3 uur, kostprijs +5€ p.p.

 • Koffie / Fris / Cava / Jenever met zicht op de havenactiviteiten
  Wij nemen drank mee en zetten de bus op een fantastische locatie voor een gesmaakte tussenstop. Koffie / fris aan 2,5€ p.p. Cava / Jenever aan 3,5€ p.p.

 • Uw eigen inbreng
  U brengt zelf hapjes mee, drank, picknick, of u wenst een van de natuurgebieden te bezoeken terwijl onze bus op u wacht: mogelijk voor 75€ / uur.
Contact & reserveren Terug naar de verschillende tours

Combinaties met partners


Waaslandhaven tour i.s.m. Toerisme Beveren

Deze tour gaat uitsluitend door in de Waaslandhaven en wordt begeleid door de gidsen die verbonden zijn aan de Toeristische Dienst Beveren. Tijdens een bustocht rond het volledige havengebied vertelt de gids over de belangrijkste bedrijven die zich vestigden in de Waaslandhaven, de infrastructuurwerken die uitgevoerd werden, de problemen van de landbouwers met natuurcompensaties en ontpoldering,... . Ook de nieuwe Kieldrechtsluis aan het Deurganckdok kan bewonderd worden. Meer info en reserveren kan via deze pagina.

De Gaarkeuken 110

In dit karaktervolle gebouw tussen de containers mag u zich verwachten aan een authentieke havensfeer en een eenvoudige maar oerdegelijke maaltijd. U deelt er de ruimte met dokwerkers én natiebazen: een unieke locatie waar u anders nooit zou komen. Geschikt voor groepen tot 80 personen, lunch vanaf 12€ p.p., diner vanaf 18€ p.p.

La Pipe D'Anvers

Dit haven-getinte restaurant is gelegen in het hart van de Cadixwijk, vlakbij 'het kot': de verzamelplaats van de havenarbeiders. U kan er terecht voor ontbijt, lunch of diner en mag zich verwachten aan een uiterst gezellige sfeer en een prima keuken. Geschikt voor groepen tot max. 49 personen, lunch vanaf 18€ p.p., diner vanaf 22€ p.p. Meer info op lapipedanvers.be

Out Of The Box Escape Games

Escape games zijn de wereldwijde nieuwe trend in het uitgaansleven. En nu ook beschikbaar in Antwerpen! Tijdens de game word je samen met 4-6 vrienden opgesloten in een kamer. Je waant je meteen in een andere wereld. Een wereld die er op het eerste zicht normaal uit ziet, maar waar overal raadsels en puzzels in verborgen zitten. Los alle raadsels op en vind zo de code voor de deur. Samenwerken en creatief nadenken zijn de sleutel tot succes. En let op, want de tijd tikt! Meer info op outoftheboxescapegames.com

MAS: Antwerp à La Carte

Speciaal voor het openingsweekend van de tentoonstelling Antwerp à La Carte, tegelijk de 5-jarige verjaardag van het MAS, ontwikkelden wij een specifieke haventour met focus op voedsel in de haven. Deze werd bijzonder gesmaakt en is bijgevolg ook na dit openingsweekend beschikbaar voor groepen. De thematiek van deze tour sluit naadloos aan bij een bezoek aan de tentoonstelling. Het hele jaar door beschikbaar voor alle leeftijden, zelfde tarieven als de standaard haventour.


Contact & reserveren Terug naar de verschillende tours
Share by: